Coronavirus
Beste leden, ouders en verzorgers,

Zoals jullie waarschijnlijk gehoord hebben worden de corona regels versoepeld. Dit betekent voor ons dat de jeugd t/m 17 jaar weer mag gaan basketballen onder de volgende voorwaarden:
– Kleedkamers en douches blijven gesloten.
– Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar mogen trainen en onderlinge wedstrijdjes (van dezelfde club) spelen. 1,5 meter afstand houden is niet verplicht. Er geldt geen maximale groepsgrootte.
– Publiek is niet toegestaan.
– Binnen moet iedereen vanaf 13 jaar een mondkapje dragen, maar deze mag af tijdens het sporten.

Dit zijn de voorwaarden die wij hebben doorgekregen van de gemeente. Wij verzoeken iedereen zich aan deze regels te houden, er kan gecontroleerd worden door de gemeente. Morgen mag er voor het eerst weer getraind worden door de jeugd.

Leden vanaf 18 jaar mogen alleen nog in groepjes van twee binnensporten, op 1,5 meter. Onze inschatting is dat hier geen behoefte aan is, mocht dit anders zijn horen wij dit graag.

Zaalhuur en korting contributie
Dedein krijgt een deel van de zaalhuur terug, dit wordt gebruikt voor een korting van 50% op de contributie van de vierde termijn over het 2020/21 seizoen. Deze korting geldt voor alle leden, behalve voor leden met een Gelrepas. Deze leden hoeven geen contributie te betalen dit kwartaal, omdat zij de eerdere korting op de contributie nog niet hadden ontvangen.