Voor de jeugd tot en met 12 jaar wordt vanaf 1 mei de training herstart. Voor de leeftijd tot 18 jaar doen we dat op dit moment niet. Gezien de 1,5 meter afstand is erg lastig om een leuke training te geven.

Training voor de jeugd tot en met 12 jaar.
We gaan vanaf 1 mei buiten trainen op een privé terrein. Dit is afgestemd met de ouders/verzorgers van het team. De vereniging heeft hiervoor ook toestemming gekregen van de gemeente.

Training van 12 tot met 18 jaar.
In deze leeftijdscategorie starten we op dit moment de trainingen niet. Dit doen we omdat we het erg lastig vinden om een leuke training te geven als je 1,5 meter afstand van elkaar moet houden. Mochten er goede ideeën zijn over hoe het wel kan dan horen we het graag.

Belangrijk! De richtlijn van de overheid is van toepassing op de training.
Lees daarom onderstaande flyer goed voordat je naar de training gaat. Wil je als lid gebruik maken van de training stem dit dan eerst af met je trainer.

Trainingen voor niet leden
Voor niet leden is het in beperkte mate mogelijk om mee te trainen. We beperken het aantal zodat we de richtlijn van de overheid kunnen naleven.
Wil je mee trainen dan kun je dit doen door je aan te melden voor een gratis proeftraining op de website. Normaal hanteren we de regel dat je 3 keer gratis mee kunt trainen voordat je lid wordt. Deze regel laten we nu los. Zoals gezegde is ruimte die we hebben beperkt. Hierdoor kan het zijn dat we helaas je verzoek om mee te trainen moeten afwijzen.

Zie voor een FAQ van het NOCNF onderstaande link:
https://nocnsf.nl/wat-doet-nocnsf/sport-en-maatschappij/coronavirus-en-sport-veelgestelde-vragen