Het nieuwe wedstrijdsschema staat online op https://www.dedein.nl/wedstrijdschema/

Het tafel- en fluitschema is voor de eerste helft van aankomend seizoen. Waar voorgaande jaren recreatieve leden vrijwillig werden ingedeeld is er dit jaar voor gekozen om deze “last” te verdelen over de recreatieve en wedstrijd spelende leden. Dit omdat het moeilijk bleek om bij elke wedstrijd voldoende scheidsrechters en tafelaars te vinden. Daarnaast zijn er onvoldoende wedstrijd spelende leden om voor alle wedstrijden twee scheidsrechters in te delen. Dit betekent dat de meeste leden enkele keren zijn ingedeeld om te fluiten en/of tafelen (maximaal twee keer).

Uiteraard staan alleen leden met een geldig scheidsrechtersdiploma ingedeeld als scheidsrechter. Kinderen die spelen in de U12 staan alleen samen met een ouder lid ingedeeld om te tafelen. Zij zullen hierbij helpen en uitleg geven. Mocht er nog extra hulp nodig zijn kunnen jullie dit altijd bespreken met jullie trainers.

Mocht je echt niet kunnen op de datum waarop je bent ingedeeld dan vragen wij je om zelf vervanging te regelen, bijvoorbeeld door te ruilen met iemand. Mocht dit niet lukken, zoek dan contact met je trainer of met de technische commmissie. Dan zoeken we samen naar een oplossing.